Een leuke baan vinden in de techniek

Helaas ben ik al een tijdje werkeloos. Niet bepaald leuk natuurlijk, maar het is niet anders. Ik had werk bij een technisch bedrijf, dat helaas failliet gegaan was. Kan gebeuren natuurlijk. Omdat dit alles samenviel met de geboorte van mijn zoontje en ik de financiële middelen had om mijzelf een aantal jaar te ondersteunen, heb ik ervoor gekozen om even een break te nemen. Dit is een goede beslissing geweest. Ik heb 3 jaar thuis gezeten en mijn zoontje mogen zien opgroeien, ik denk dat veel vaders dit zouden willen.

werken
Hopelijk ben ik straks weer aan het werk!

In deze 3 jaar heb ik niet helemaal stil gezeten natuurlijk, ik werk 1,5 dag per week bij een organisatie als freelancer. Dit kan vanuit huis, dus is wel echt een groot voordeel. Zo ben ik toch in contact gebleven met collega’s en nog meer werkervaring opgedaan.

Maar er zijn nu wat dingen veranderd waardoor ik toch weer op zoek ben naar een full time baan. Binnenkort wordt mijn zoontje 4 en dan gaat hij naar de basisschool. Dit komt precies goed uit, want mijn vrouw gaat nu iets minder werken en ik ben niet meer de hele dag thuis nodig. Het wordt dus tijd voor de volgende stap en weer een baan gaan zoeken.

Nu heb ik een leuke vacature gezien bij GBS International gearbox repair, waar ze verschillende vacatures hebben die te maken hebben met mijn achtergrond. Ik ben voorheen altijd werkzaam geweest als engineer bij vergelijkbare bedrijven, dus dit zou helemaal in mijn straatje passen. Er zijn ook nog andere opties natuurlijk. Ik heb mij weer ingeschreven op de vacature sites en ben druk bezig met het vinden van een goede vacature die bij mij past. Er is een hoop werk te vinden in dit vakgebied, dus er moet ongetwijfeld iets leuks tussen zitten denk ik zo!